Aprovizionați-vă de efectele garantate de Mass Extreme. Alegeți acest produs și judecați singur!

Cea mai recentă listă a celor mai bune pastile musculare

Este bine cunoscut faptul că procesul de construire a masei musculare nu este o sarcină ușoară. Este nevoie de un angajament foarte mare, de consecvență și de răbdare. Dacă intenționați să vă măriți masa musculară, este esențial să oferiți corpului dumneavoastră materiale de construcție și energetice adecvate. Din acest motiv, aspecte precum obiceiurile alimentare trebuie să sufere adesea o metamorfoză considerabilă. Cu toate acestea, trebuie, de asemenea, să fiți conștienți de faptul că atât antrenamentul efectuat în mod corespunzător, cât și suplimentarea ajustată corespunzător sunt, de asemenea, aspecte extrem de importante care trebuie luate în considerare. Cu cele mai bune suplimente de pe piață veți putea avea grijă de aportul de proteine, energie și regenerare fără probleme.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Mass Extreme este un produs al cărui scop principal este de a facilita construirea masei musculare. Datorită faptului că atât regenerarea, cât și dezvoltarea țesutului muscular este un proces foarte complex, merită să ajungeți la un sprijin suplimentar sub formă de tablete Mass Extreme. Acest supliment alimentar are ingrediente active care au rolul de a susține eficient întregul proces menționat și de a-l accelera. Aceste componente se bazează pe substanțe naturale. Printre acestea se numără acidul fosfatidic, acidul 4-amino butanoic, extractul de rădăcină de maca, vitamina b6 sau magneziu. Datorită utilizării acestui produs unic, antrenamentele dvs. pot deveni mai ușoare și performanța dvs. poate crește.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

În ceea ce privește produsul Testolan, acesta este în primul rând un preparat modern sub formă de capsule. Acest supliment a fost creat pentru bărbații care doresc să consolideze caracteristicile și abilitățile naturale masculine ale corpului. Prin creșterea secreției de testosteron, Testolan are un efect pozitiv asupra performanței masculine și, printre altele, stimulează energia, întărește, crește masa musculară, crește libidoul, îmbunătățește erecția și îmbunătățește parametrii spermei. De asemenea, este important de știut că Testolan are o compoziție 100% naturală.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

O altă și în acest caz ultima sugestie pentru un produs excelent pentru creșterea masei musculare este TestoBoost. A fost dezvoltat pentru a ridica principalul hormon masculin, și nu numai, la înălțimea posibilităților. Este un produs pentru toți cei care apreciază antrenamentele grele, o regenerare excelentă și, de asemenea, pentru acei bărbați care visează la un fizic asemănător cu un zeu grec antic. Datorită ingredientelor atent selecționate și a formulei atent concepute, veți putea observa o mare diferență în masa dvs. musculară după doar o lună.

Andrzej

Karol

De mai multe luni mă antrenez în mod regulat la sală, dar nu-mi aduce rezultatele pe care mi le doresc. Așa că am decis să iau suplimentul Mass Extreme și sunt foarte mulțumit. Îl recomand!

Mai multe >>

Mateusz S.

Nikodem

De câțiva ani am grijă de silueta mea și mă străduiesc să obțin silueta visurilor mele. Cu toate acestea, nu este un proces atât de ușor pe cât pare. Contrar aparențelor, exercițiile fizice și dieta singure sunt adesea insuficiente. Acesta este motivul pentru care am decis să iau suplimentul Mass Extreme. La început am fost sceptic, dar cu timpul am început să observ din ce în ce mai multe efecte. Pot recomanda cu siguranță acest produs tuturor celor care doresc să câștige rapid și eficient masa musculară.

Mai multe >>

Dzik

Mikołaj

Nu am crezut niciodată în suplimentele musculare, dar disperarea mea m-a făcut să le cedez după multe încercări de a construi o masă musculară perfectă. Exercițiile fizice regulate, o dietă adecvată și, mai presus de toate, suplimentele Mass Extreme m-au făcut în cele din urmă extrem de mulțumit de corpul meu.

Mai multe >>

polski | deutsch | español | Česká republika | ελληνικά | UK | suomalainen | français | magyar | italiano | Lietuva | Latvija | nederlands | português | românesc | SVENSKA | slovenski | slovenský |

Suplimente pentru creșterea în greutate și creșterea musculară
. Sportivii activi se întreabă mai devreme sau mai târziu: ce suplimente sportive să aleagă pentru creșterea masei musculare? La ce trebuie să fiți atenți înainte de toate, pentru a nu vă sacrifica sănătatea și bunăstarea în detrimentul eficienței antrenamentului. În acest articol, aruncăm o privire asupra celor mai bune 5 suplimente din gama de nutriție sportivă pentru creșterea musculară.

Tabelete pentru masă

Când vorbim despre suplimente sportive pentru masă numărul unu este, desigur, proteinele. Proteinele din organism se descompun în aminoacizi, care sunt principalul "material de construcție" pentru fibrele musculare. Aici puteți folosi orice tip de acesta, atât "rapid" zer, cât și cazeină liberă, sau chiar amestecuri de proteine combinate:

. * Un supliment de zer se bea imediat după un antrenament pentru a accelera recuperarea; * Cazeina (cea mai populară formă a sa este micelară, nu are un gust neplăcut) se recomandă să se bea noaptea - deoarece în timpul somnului procesele de reparare nu se opresc, ci dimpotrivă; * O combinație formată din diferite tipuri de proteine poate fi consumată între mese și în zilele în care nu se antrenează pentru a crește proporția de proteine din alimentație.

Cu toate acestea, creșterea activă a mușchilor necesită nu numai exces de proteine, ci și exces de calorii în general. Dacă beți proteină pură după un antrenament, în cea mai mare parte, va fi nevoie de refacerea rezistenței și a depozitelor interne de energie - glicogen. De aceea, trebuie să adăugați carbohidrați la proteine.

Gainer este un shake bogat în proteine și carbohidrați, cu un conținut ridicat de calorii, special formulat pentru sportivii de pe masonbore. Cu ajutorul acestuia, surplusul de calorii - sau excesul de calorii - este ușor de creat, iar proteinele din gainer sunt trimise imediat pentru a repara și întări fibrele musculare. Se poate spune că Gainer este un supliment conceput doar pentru creșterea în greutate. Este necesar mai ales dacă aveți un fizic ectomorfic - subțire, cu puțină grăsime corporală. Astfel de persoane au dificultăți în a lua în greutate fără nutriție sportivă.

Pe de altă parte, dacă aveți tendința de a fi supraponderali, Gainer trebuie consumat cu prudență. Este de preferat un gainer pe carbohidrați lenți, de exemplu pe izomaltuloză - un astfel de shake nu provoacă vârfuri bruște de insulină în sânge și oferă o senzație de sațietate mai lungă.

Un alt supliment sportiv esențial pentru creșterea țesutului muscular este reprezentat de aminoacizii esențiali BCAA. Acesta este un amestec de L-Leucină, L-Isoleucină și L-Valină.

. 1.Leucina în sinteza proteinelor din mușchi activează procesele anabolice. Protejează fibrele musculare împotriva deteriorării în timpul exercițiilor fizice intense. Crește sinteza insulinei și reduce degradarea glicogenului, menține echilibrul apei în organism. 2.Isoleucina oferă mușchilor oxigen, nutriție suplimentară, stimulând creșterea acestora. Reglează nivelul de zahăr din sânge. Restabilește activ fibrele musculare deteriorate, crește rezistența generală. Isoleucina este deosebit de eficientă în cazul exercițiilor fizice intense. 3.Valina regenerează organismul după un efort fizic. Acesta oferă mușchilor energie, crește rezistența și concentrarea în timpul antrenamentului. Aminoacidul menține echilibrul azotului și reglează nivelul de serotonină.

Da, acești aminoacizi se găsesc în orice proteină, inclusiv în zer. Dar în forma lor pură și în raportul 2: 1: 1, aceste suplimente sportive promovează în mod activ creșterea musculară.

Câștigători de greutate. Complexe pre-antrenament pentru masă

Un complex clasic de pre-antrenament nu afectează în mod direct creșterea musculară, ci în principal indicatorii de forță. Astfel de suplimente sporesc rezistența și adaugă vigoare, deoarece conțin de obicei stimulenți - cofeină, taurină, guarana. Acest lucru este util, pe de o parte, deoarece ajută la mobilizarea tuturor eforturilor organismului.

Dar, pe de altă parte, toate acestea încarcă inima și vasele, ceea ce este destul de dăunător și uneori chiar periculos. În plus, se dezvoltă obiceiuri și, cu o utilizare regulată, este necesară creșterea dozei. Acest lucru, ca să spunem așa, nu este bun pentru sănătate.

Între timp, pre-antrenamentele de nouă generație sunt, de obicei, un complex de aminoacizi și suplimente pentru sportivi, inclusiv cele care cresc creșterea musculară. Cele mai frecvente dintre acestea sunt:

Arginina induce o creștere a masei musculare - accelerează producția de testosteron și hormon de creștere. Din acest motiv, scade nivelul de grăsime subcutanată, îmbunătățește relaxarea musculară și stimulează diaforeza. Scade colesterolul rău, crește oxidul nitric sau arginina îmbunătățește tonusul vaselor de sânge. Este un antioxidant puternic și întărește sistemul imunitar. Beta-alanina crește intensitatea contracțiilor musculare, permițându-vă să realizați mișcări mai intense în timpul antrenamentului. Reduce oboseala, amână apariția "insuficienței musculare". Reglează nivelul de zahăr din sânge, previne degradarea glicogenului. Alanina este indicată sportivilor hipotensivi și hipoglicemici pentru creșterea rezistenței. Creatina, responsabilă pentru furnizarea de energie pentru mușchi și creșterea forței în timpul antrenamentului. Vom vorbi despre aceasta mai în detaliu mai jos - sau citiți articolul nostru timpuriu. Glutamina ajută la sinteza altor aminoacizi, participând astfel atât la recuperarea musculară post-antrenament, cât și la construirea de noi fibre musculare. Are un efect ușor stimulator, oferindu-vă un impuls de vigoare și energie pentru un antrenament eficient. Stimularea imunității.

. Să presupunem că complexul pre-antrenament Amino Power conține 3,8 gr. BCAA, 3,8 gr. de arginină, 3,8 gr. de beta-alanină și 1,8 gr. de creatină pe porție. Vă crește forța și rezistența în condiții de siguranță pentru sistemul cardiovascular, vă oferă energie înainte de antrenament și vă permite să vă recuperați cât mai eficient posibil. Acesta poate fi numit un supliment sportiv pentru creșterea masei musculare.

Tipuri de corpuri

Produsele de nutriție sportivă specifice pentru recrutarea masei musculare sunt alese ținând cont de multe nuanțe și criterii diferite. Unul dintre acestea este tipul de corp al unei persoane.

Cea mai comună clasificare realizată de medicul american William Herbert Sheldon este că oamenii sunt împărțiți în endomorfi, ectomorfi și mezomorfi.

1. endomorf

Acest tip de corp se caracterizează printr-o talie, umeri și șolduri largi, o circumferință a încheieturii mâinii de peste 20 cm, iar picioarele sunt de obicei mai scurte decât corpul. Din cauza metabolismului lor lent, endomorfii sunt predispuși la obezitate și sunt adesea supraponderali.

2. ectomorf

Are o constituție corporală subțire, talie, umeri și șolduri înguste, brațe și picioare alungite. Metabolismul unei astfel de persoane este accelerat, astfel încât procentul de grăsime corporală este foarte scăzut. Un set de masă musculară pentru un ectomorf este dat cu mare dificultate. De aceea se plânge atât de des: "Fac exerciții până la a șaptea transpirație, iar mușchii abia cresc...".

3. mezomorf

Putem spune cu siguranță că reprezentanții acestui tip de corp au fost inițial norocoși, deoarece sunt înzestrați cu atletism prin natura lor. Umerii, talia și șoldurile la mezomorfi sunt de lățime medie. Mușchii "răspund" bine la sarcină și cresc în mod activ, iar excesul de grăsime, dacă există, poate fi eliminat cu ușurință. Dieta și antrenamentul la salvare!

Nutriție corectă pentru creșterea masei musculare
Înainte de a descrie cele mai populare alimente sportive pentru "pomparea" mușchilor, oferim câteva sfaturi practice pentru o nutriție rațională pentru endomorfi, ectomorfi și mezomorfi.

Steroizi pentru masă

. Aceasta este o substanță asemănătoare vitaminei care se găsește în mușchi - și respectiv în mușchi. Organismul îl produce singur, dar uneori nu suficient pentru a asigura o pregătire adecvată a forței. Cu toate acestea, are proprietatea de a se acumula în mușchi pe măsură ce îl beți lunar - pentru a menține nivelurile dorite.

În primul rând, creatina oferă mușchilor energie - accelerând sinteza și încetinind fluxul de acid adenozin trifosforic sau ATP. ATP este principalul "combustibil" intracelular în timpul exercițiilor fizice. Aceasta crește aportul de substanțe nutritive către fibrele musculare, crește fluxul sanguin și conexiunile nervoase între celule. Prin stimularea proceselor anabolice, creatina permite mușchilor să se regenereze mai repede după sarcini și să arate mai bine. În plus, contribuie la o circulație optimă a apei în mușchi, ceea ce determină în mare măsură ameliorarea musculaturii.

În general, creatina reduce oboseala, permite un antrenament mai intens, ceea ce este important în perioada de masă și face ca CREATINE MONOHYDRATE să fie unul dintre cele mai populare suplimente pentru masa musculară.

Omega-3 cunoscute încă din copilărie
Acizii grași nesaturați Omega - 3 sunt substanța pentru care uleiul de pește este de fapt apreciat. Dar acum nu mai este nevoie să înghițiți un lichid uleios neplăcut - tehnologia modernă a permis ca Omega-3 să fie pus în capsule cu aromă neutră, fără gust neplăcut.

Omega-3 întărește semnificativ sistemul imunitar. Atunci când câștigați masa musculară, acest lucru este deosebit de important - la urma urmei, printre altele, procesele de regenerare se referă la ele. În linii mari, proteinele și aminoacizii lor sunt "cărămizile" corpului nostru, în timp ce acizii grași sunt "cimentul".

În plus, Omega-3 reduce stresul asupra inimii și a vaselor de sânge, crește rezistența generală și rezistența la stres. O deficiență de acizi grași nesaturați poate duce la tulburări metabolice grave.

Omega - 3 ar trebui neapărat să fie luate cu o altă masă, altfel sunt slab absorbite și pot duce la tulburări intestinale.

Cele mai bune suplimente pentru creșterea musculară: recomandări de la experții de la Prime Kraft


Nutriția sportivă modernă oferă o varietate de opțiuni pentru obținerea succesului în sport și pentru "crearea" unui corp. Pentru a rezuma totul mai sus, vă recomandăm să luați suplimente pentru masă în conformitate cu următoarele scheme:

Gainer - imediat după antrenament;
Creatina - dimineața și după antrenament timp de o lună, apoi faceți o pauză;
BCAA - înainte sau în timpul antrenamentului;
Complexe pre-antrenament - înainte de antrenamentul de forță;
Omega-3-împreună cu micul dejun;


Suplimentele sportive pentru creșterea masei musculare au un efect în primul rând cu o alimentație adecvată și un antrenament intensiv. În plus, trebuie să vă monitorizați regimul zilnic general, să faceți față lipsei de somn și să acordați suficient timp pentru odihnă.proteine masa musculara, masa musculara, proteine pentru masa musculara, proteine pentru muschi, crestere masa musculara, suplimente masa musculara, cum sa cresti in masa musculara, dieta masa musculara barbati, dieta pentru masa musculara, cele mai bune proteine pentru masa musculara, masa musculara rapida, proteine pentru cresterea masei musculare, suplimente pentru masa musculara, suplimente nutritive pentru masa musculara, crestere masa musculara rapida, cresterea masei musculare, proteine masa musculara cele mai bune, proteine pentru masa musculara rapida, proteine pentru sala, proteine masa musculara rapida, cresterea masei musculare rapid, cele mai bune proteine pentru cresterea masei musculare, valoare tichet masa, suplimente masa musculara rapida, proteine naturale pentru masa musculara, suplimente alimentare pentru masa musculara, proteine crestere masa musculara, pastile pentru masa musculara rapida, cresterea masei musculare rapid acasa, cele mai bune proteine pentru masa musculara rapida, produse masa musculara, masa musculara proteine, valoarea unui tichet de masa, proteine masa musculara naturale, cea mai buna creatina pentru cresterea masei musculare, suplimente pentru cresterea masei musculare, bon de masa, vitamine pentru masa musculara, suplimente crestere masa musculara, cea mai buna proteina pentru masa musculara, suplimente culturism, suplimente nutritive masa musculara, proteine crestere rapida masa musculara, proteine musculare, pastile pentru masa musculara, cele mai bune suplimente pentru masa musculara, proteine pt cresterea masei musculare, proteine bune pentru masa musculara, valoare bon de masa, crestere rapida masa musculara, suplimente pentru masa musculara rapida, proteine de vanzare pentru masa musculara, pastile pentru cresterea masei musculare, valoare bon masa, proteine masa musculara incepatori, produse pentru masa musculara, vitamine masa musculara, proteine pentru masa musculara incepatori, cresterea muschilor, ce proteine sa iau pentru masa musculara rapida, probolan 50 pret, pastile masa musculara, proteine pentru cresterea masei musculare rapid, cei mai buni aminoacizi pentru cresterea masei musculare, crestere musculara rapida, suplimente pt masa musculara, proteine masa musculara ieftine si bune, vitamine pentru cresterea masei musculare, produse pentru cresterea masei musculare, proteine de vanzare, proteine pentru masa, creste masa musculara in 4 saptamani, creatina masa musculara rapida, cresterea rapida a masei musculare, despre proteine pentru masa musculara, proteina pt masa musculara, cele mai bune proteine masa musculara, marirea masei musculare, masa musculara rapida acasa, proteine crestere masa musculara rapida, creste masa musculara rapid, pastile de muschi, antrenament masa musculara, proteine pentru dezvoltarea muschilor, proteine de muschi, proteine pt muschi, vitamine pentru muschi, pastile pentru muschi pret, proteine pentru muschi naturale, care sunt cele mai bune proteine pentru cresterea masei musculare, suplimente naturale pentru cresterea masei musculare, proteine ieftine masa musculara, crestere rapida in masa musculara, suplimente pentru muschi, cele mai bune proteine pentru masa, culturism suplimente, creatina pentru masa musculara, crestere masa musculara rapida natural, proteine pentru masa musculara femei, cel mai bun produs pentru masa musculara